Van (kern)kwaliteit naar uitdaging!

Training kernkwaliteiten Training kernkwaliteiten Training kernkwaliteiten

Tijdens deze training wordt de zelfkennis vergroot, de samenwerking bevorderd en worden uitdagingen en allergieën aangepakt, zodat teamleden nog beter functioneren en teams succesvoller zijn!

Gouden teams
Tijdens de training van (kern)kwaliteit naar uitdaging ontdekt u door middel van inspirerende succesverhalen welke kwaliteiten er binnen uw team aanwezig zijn. En welke kwaliteiten er in potentie aanwezig zijn… Want wat als iedereen zijn eigen uitdaging aanpakt en beide kanten van de medaille belicht worden? Dan ontstaan er ‘gouden’ teams! Ook ontdekt u de kracht van uw allergie en leert u uw persoonlijke goeroe kennen. En die is dichterbij dan u denkt!

Positieve energie
De training wordt afgesloten met een oefening vol positieve energie! Zodat iedereen de volgende dag niet alleen met nieuwe uitdagingen en een persoonlijke goeroe, maar ook met een meer dan goed gevoel op het werk verschijnt.

Prijs training ‘Van (kern)kwaliteit naar uitdaging!’

€ 49,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 42,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 27,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!