Tijd voor positiviteit!

Training positiviteit  Training positiviteit  Training positiviteit

Soms vergeten we even hoe leuk het leven kan zijn. We focussen ons op alles wat niet goed gaat en ongemerkt zitten we gevangen in…een negatieve spiraal! Want die crisis hè! En dan ook nog die opdracht die niet doorgaat, niemand die ons echt begrijpt, altijd maar dat overwerken en waar is het enthousiasme van vroeger toch gebleven?

Focus op positiviteit
Tijd voor positiviteit! Want wie zich focust op het positieve wordt zich bewust van de verbondenheid met anderen, is in staat om uitdagingen met een heldere blik tegemoet te treden en ontwikkelt instrumenten om het beste uit het leven te halen. Nieuwe kansen dienen zich aan en zelfs de grootste zuurpruim verandert in een stralend zonnetje!

Dromen, waardering, geluk…
Tijd voor positiviteit! is een korte krachtige teamtraining op het gebied van aantrekkelijk gedrag, dromen, waardering, positieve energie, geluk en meer…! Met oefeningen zoals het geluksboekje, de dromenhussel, de mini Geluksmindmap, ‘positief geladen’ en ‘het delen van geluk’…

Binnen twee uur heeft het team een flinke boost aan positieve energie gekregen. Ogen twinkelen, gelukshormonen gieren door het lijf en er verschijnt een glimlach van oor tot oor!

Prijs training ‘Tijd voor positiviteit!’

€ 39,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 26,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 20,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!