Speeddaten met collega’s

speeddaten zakelijk speeddaten met collegas speeddaten

De kans om je collega’s beter te leren kennen
Dit is de kans om je collega’s nog beter te leren kennen. Want zeg nou zelf. Hoe goed ken jij jouw collega’s nou echt? Natuurlijk zit je niet de hele dag muisstil naast elkaar. Maar vaak is er niet heel veel tijd om uitgebreid te praten. Daar komt nu verandering in!

Speels, luchtig en leuk
Onze trainer neemt jullie mee in een speelse out of the box speeddate sessie, die verder gaat dan twee rijen stoelen en een paar vragenkaartjes. Maak je klaar voor een sessie vol leuke gesprekken, speelse opdrachten, dromen vangen, elkaars hand lezen, muziek, complimenten en plezier! Lekker rondlopen en kletsen met een drankje in je hand en leuk gezelschap voor je neus. Ontdek langgekoesterde dromen, verborgen talenten, toekomstplannen, geheime hobby’s, hilarische weetjes en meer.

Verhoog je gunfactor
En het heeft nog nut ook! Want hoe beter u elkaar leert kennen, hoe fijner u samenwerkt. Iets met de gunfactor en het opbouwen van een relatie. Natuurlijk wel zakelijk hè. 😉 Onze trainer laat u ervaren dat de zoektocht naar de ‘klik’  wel heel leuk is. Ik weet zeker dat de gesprekken bij de lunch een stuk interessanter zullen worden en het werk een stuk soepeler gaat.

Prijs ‘Speeddaten met collega’s’

€ 37,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 31,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 24,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 18,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Voor groepen groter dan 40 personen: informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!