Instagram workshop

  

Het perfecte creatieve uitje of teambuilding workshop.  Even een frisse neus en een nieuwe focus na een stevige vergadering. Na deze dag zullen uw foto’s nooit meer hetzelfde zijn…

Waarom is Instagram zo magisch?
Beleef het zelf tijdens deze Instagramworkshop. Een professionele fotograaf legt u tijdens een korte workshop uit hoe u bijzondere Instagram foto’s maakt. Hierna gaat u dit zelf in de praktijk brengen. Een goede Instragram is poëzie met licht, focus en kleuren. De stad, eten, sfeer en zelfs uw vrouw ziet er vaak beter uit dankzij Instagram..

De stad in met een missie!
En u snapt het al…u leert het pas écht door het te doen. Dus na de uitleg stapt u de stad in met een missie. Het echte werk! Samen met uw team of individueel maakt u de beste, mooiste en creatiefste plaatjes ooit. Afsluitend worden de foto’s besproken. Een beamer en duidelijke gouden tips helpen u bij het bekijken van het fotoresultaat. Na deze workshop is fotograferen nooit meer hetzelfde.

Instagramexpert van het eerste uur…
Anna-Maria Giannattasio organiseerde de eerste Instagramwalk in Nederland en is Instagramexpert van het eerste en laatste uur. Creativiteit en inzicht wordt aangesproken en verborgen talenten in uw team worden ontdekt. De opdracht kan desgewenst worden aangepast aan het thema van uw bijeenkomst of een actueel thema binnen uw bedrijf.