Over ons

  Puur* Trainingen is onderdeel van Puur* Events. Een landelijk eventbureau met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. De uitwisseling van kennis tussen onze 5 labels zorgt ervoor dat wij ons kunnen blijven onderscheiden. Wilt u uw training combineren met een uitje in Amsterdam of uitje in Utrecht overdag? Ook dat kan!

  De visie van Puur* Events is BELEVEN, GENIETEN, ONTHOUDEN.

  Puur* Trainingen
  Gemotiveerde teams zijn de motor van uw organisatie.  Dat begrijpen wij als geen ander. Trainingen en teambuilding houden deze motor soepel.  Maar u hoeft ook niet onnodig tijd en geld te verspillen. Zeker niet in crisistijd. Daarom bieden wij korte , krachtige trainingen en teambuildingsactiviteiten. Even losschudden en weer door… binnen max. 4 uur is uw team een berg inzichten rijker.  En het teamgevoel? Dat is met 100% gegroeid!

  Al onze trainingen hebben een verrassend element en zorgen voor een twinkeling in de ogen…en juist die twinkeling is ons mooiste compliment!

  Onze trainers
  Puur* Trainingen werkt met ervaren, professionele trainers. Ieder met een eigen passie voor en specialisatie in een bepaald vakgebied. De gemene deler? Authenticiteit, gedrevenheid, teamgevoel, empathie en enthousiasme… Maak  kennis met onze trainers.