Tussen de koeien…

Training op boerderij Training tussen de koeien Training tussen de koeien

Op hooibalen in de stal…
Ooit een training gehad tussen de koeien? Dan is je kans! Pak een hooibaal erbij en ga lekker zitten tussen de ‘Blaarkoppen’, ‘Lakenvelders’ en ‘Belgische Blauwen’. De stal is een nostalgische, ludieke locatie voor een ontspannen, creatieve training of verbindende teambuilding. De koeienstal bevindt zich midden tussen de weilanden in het ‘Groene Hart’. Even naar buiten voor een frisse neus of een trainingsoefening? Met meer dan 40 hectare weiland is er altijd wel een plek te vinden!

(Te boeken vanaf maart t/m oktober. Toch buiten deze maanden een training op de boerderij in een andere ruimte, ook dat kan!)

Capaciteit
blokopstelling: maximaal 40 personen
theateropstelling: maximaal 125 personen

Voorzieningen
Standaard flip-over. Optioneel kunt u tegen meerprijs gebruik maken van een beamer, hooibalen, podium en geluidsset.

Aanrader
Kies bij binnenkomst voor een ambachtelijke boeren appeltaart of lunch met een heerlijke boerenlunch met boerenkaas en ambachtelijke sappen. Zin in een verzetje tussendoor? Doe mee met klompengolf of neem een kijkje bij de boerderijbeesten!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto, er is parkeergelegenheid op het terrein. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Woerden met bus 141 of 143 op de boerderij komen. Nog leuker! Laat u ophalen met de huifkar!

Prijs
Vanaf € 210,- per dagdeel