Trendy studio

 Trendy studio - training Trendy studio - training Trendy studio - training

Led-verlichting, design, dakterras…
Deze trendy studio geeft het gevoel dat je gaat vergaderen bij vrienden die een gaaf appartement hebben in de stad. Ramen van vloer tot plafond, een houten kloostervloer, inspirerende gekleurde buizen met led-verlichting aan het plafond, een goedgevulde Smeg koelkast, Nespresso koffie en een grote houten tafel met design stoelen. Een urban feeling om echt “out of the box” te komen. Bovendien zit het dakterras ernaast om te lunchen…..of te vergaderen.

(Liever een trendy ruimte voor een grotere groep? Ook die is beschikbaar! Vraag ons naar de mogelijkheden)

Capaciteit                      
blokopstelling: maximaal 15 personen

Voorzieningen

De locatie beschikt standaard over tafels, stoelen, draadloos internet, LCD-scherm voor presentaties, klimaatregeling, grote SMEG koelkast voor verfrissende onderbreking en een Nespresso-machine.

Aanrader
Mooi weer? Dan is het mogelijk om ’s avonds te barbecueën op het trendy dakterras met uitzicht op de Euromast. Avontuurlijk de dag beëindigen? Ga met het hele team tokkelen vanaf de Euromast. Je brein is hierna gegarandeerd weer opgefrist en losgeschud!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Rondom de locatie is het betaald parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Rotterdam centraal met tramlijn 8 of met de metro op de locatie komen. Nog leuker! Kom met de watertaxi. Aanlegsteiger is voor de deur.

Prijs
Vanaf €325,- per dagdeel