Moderne hooizolder

Puur* vergaderen/training op hooizolder Ontspannen omgeving voor een Puur* vergadering/training Puur* vergadering/training op hooizolder

Moderne hooizolder
Onder de rook van Amsterdam ligt een gebied waar de tijd even stil lijkt te staan. Uitgestrekte weilanden, kabbelende riviertjes en kronkelende fietspaden leiden naar een  de ideale plek voor een inspirerende vergadering. De kippen kuieren op het erf, zwartbonte koeien slenteren (her)kauwend door de wei en het personeel van de grote boerderij beweegt zich ontspannen tussen de gasten. In de nok van de boerderij bevindt zich de hooizolder, die prachtig verbouwd is en een warme en landelijke sfeer uitstraalt. Voor een ongedwongen, ontspannen vergadering is dit de plek om alle neuzen dezelfde kant op de krijgen. Even naar buiten voor een frisse neus of een trainingsoefening? Met de uitgestrekte weilanden  is er altijd wel een plek te vinden!

Capaciteit:
Maximaal 50 personen

Voorzieningen:
Gratis gebruik van beamer, projectiescherm, draadloos internet en flip-over(s). Prijs is tevens inclusief karaffen water met verse munt en home made patisserie voor bij de koffie/thee.

Aanrader:
De eerlijke en pure lunch is een absolute aanrader! De meeste ingrediënten zijn zo van het land op je bordje gesprongen! De zwart-bonte koeien van de boerderij produceren de melk voor de lekkerste en romigste Hollandse Witte kaas en de (h)eerlijke yoghurt. Ook tuinders en boeren uit de buurt leveren fijne biologische producten voor een heerlijke smullunch!

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar met de auto, er is ruimschoots parkeergelegenheid op het terrein.

Prijs:
Vanaf € 300,- per dagdeel.