Industrieel en modern

 Oude smederij trainingen Oude smederij trainingen

Oude smederij
Industriële,moderne locatie op de NDSM-werf aan de Noordkant van het IJ. De hotspot voor Amsterdams creatieve bedrijvigheid. Gevestigd in een oude smederij pal naast de hoofdkantoren van HEMA, MTV en Red Bull. De stoere architectuur en unieke ligging aan het water bieden rijke inspiratie voor nieuwe ideeën. Ideaal voor workshops, brainstormsessies, trainingen, vergaderingen en board meetings.

Capaciteit
Carréopstelling: maximaal 30 personen

Voorzieningen.
Draadloos (glasvezel) internet, verrijdbare whiteboards, printers, een grootscherm beamer en audio-faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanrader
Mooi weer? Loop tijdens de lunch even naar de kade voor een prachtig uitzicht over het IJ, de wind in uw haren en de zon op uw gezicht. Als dat geen nieuwe inspiratie geeft! Of drink na de vergadering of training nog een drankje in de industriële IJ-kantine of bij het kunstzinnige Noorderlicht.

Bereikbaarheid
De locatie is prima te bereiken met openbaar vervoer. U kunt vanaf Amsterdam Centraal met de NDSM-veer het IJ oversteken. Deze vertrekt minimaal 2 x in het uur. Komt u met de auto dan kunt u om de hoek van de locatie vrij parkeren.

Prijs
Vanaf € 400,- per dagdeel