In een watertoren

Training in een watertoren Training in een watertoren Training in een watertoren

Imposant en inspirerend…
Gebouwd in 1895 in neorennaissancistische stijl door gemeentearchitect M.A.C Hartman. Van buiten een watertoren zoals we hem allemaal kennen, van binnen een aangename verrassing! Een enorme trapsculptuur, oude waterbuizen en in de top een imposant, ruimtelijk en licht waterreservoir. Op de eerste verdieping bevindt zich een intieme trainingsruimte. Inspiratie gegarandeerd!

Capaciteit
blokopstelling: maximaal 15 personen
theateropstelling: maximaal 25 personen

Voorzieningen
De locatie beschikt standaard over tafels, stoelen, draadloos internet, flip-over, stiften, een projectiescherm en muziekapparatuur. Een beamer is te huur.

Aanrader
U zit op loopafstand van het oude centrum van Delft. De wandeling is al de moeite waard! Zin in een culturele afsluiting? Neem een kijkje bij Vermeer, het Science center of een van de vele hofjes. Liever een culinaire afsluiter? Vraag ons naar de beste restaurants voor een Bourgondische maaltijd!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Op het parkeerterrein naast de locatie is het van maandag t/m vrijdag tot 16:00 gratis parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Delft binnen 5 minuten met tramlijn 1 of buslijn 130 op de locatie komen.

Prijs
Vanaf € 245,- per dagdeel