In een historische stijlkamer

Stijlkamer - trainingslocatie Stijlkamer - trainingslocatie Stijlkamer - trainingslocatie

Letterlijk uit grootmoeders tijd! Een stijlkamer van ruim 100 jaar oud in originele stijl hersteld. De locatie bestaat uit een vergaderruimte en een kamer en suite met een heerlijke bank voor ontvangst of om tussendoor even bij te komen en te ontspannen. Voor een frisse neus kunnen uw gasten terecht voor een korte wandeling in het nabije Rozenpark of op het balkon van de Stijlkamer voor een snelle frisse neus en een sigaretje.

Capaciteit
blokopstelling: maximaal 12 personen
theateropstelling: maximaal 20 personen

Voorzieningen
De locatie beschikt standaard over tafels, stoelen, draadloos internet, flip-over, koffie, thee en water.

Aanrader
U zit middenin het centrum van Rotterdam. Dichtbij de Kunsthal, museum Boijmans van Beuningen en de Spido voor een culturele afsluiter.  Liever genieten van het bruisende centrum? Loop dan richting de koopgoot of de mooie Witte de Withstraat. Zin in een frisse neus en avontuur? Laat ons een watertaxi naar de Wilhelminakade voor u regelen. Kunt u na uw Maasavontuur bijkomen met een warme choco bij de Cruise Terminal of op stand bij Hotel New York!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Rondom de locatie is het betaald parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Rotterdam centraal binnen 5 minuten met tramlijn 7,8 of 20 op de locatie komen.

Prijs
Vanaf € 150,- per dagdeel