Huiselijk, knus en persoonlijk

Trainingslocatie huiselijk  Huiselijke trainingsruimte 

Bovenzaal, lounge, open keuken en tuin…
Bij binnenkomst staat in de souterrain lekkere koffie, thee en zelfgebakken appeltaart voor u klaar. Een smakelijk begin van een mooie trainingsochtend of –middag. Bent u klaar voor inspiratie en verbinding? Dan kunt doorlopen naar de lichte, ruime vergaderruimte met uitzicht op de tuin. Volg een verrassende training en haal tussendoor een frisse neus in de ruime, groene stadstuin. Of heeft u daar liever een heerlijk lunch in het zonnetje?

Capaciteit
blokopstelling: maximaal 25 personen
theateropstelling: maximaal 30 personen

Voorzieningen
Bij de prijs zijn alle voorzieningen inbegrepen: beamer, flip-over, draadloos internet, geluidsinstallatie, onbeperkt koffie/thee, water, koekjes en snoepjes.  

Aanrader
De Hoek is dichtbij het centrum en slechts 10 minuten fietsen vanaf het strand. Ideaal voor een naborrel, een hapje eten of even lekker uitwaaien na een mooie training!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. In de straten rondom de locatie is het overdag tot 18:00 gratis parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Den Haag centraal met Randstadrail 3 op de locatie komen. Vanaf Den Haag Hollands spoor neemt u tram 11 richting Scheveningen.

Prijs
Vanaf € 360,- per dagdeel