Houten artillerieloods

Fort - trainingslocatie Fort - trainingslocatie Fort - trainingslocatie

Monumentaal fort…
De monumentale houten artillerieloodsen staan beiden op een fort dat onderdeel is van de (nieuwe) Hollandse waterlinie. De loodsen die dateren van 1878 en 1898 zijn in 2004 gerenoveerd tot comfortabele, lichte ruimtes. Met een paar stappen staat u vanuit elke zaal buiten op het fortterrein: om even uit te waaien of de training bij mooi weer naar de picknickbanken te verplaatsen.

Capaciteit kleine loods
blokopstelling: maximaal 24 personen
theateropstelling: maximaal 40 personen

Capaciteit grote loods
blokopstelling: maximaal 30 personen
theateropstelling: maximaal 70 personen

Voorzieningen
De kleine loods beschikt standaard over Wifi, flip-over, widescreen TV met aansluiting voor laptop, DVD en vergaderkist.

De grote loods beschikt standaard over Wifi, flip-over, beamer en scherm, DVD/TV, geluidsinstallatie met microfoon en vergaderkist.

Aanrader
Tussendoor behoefte aan een frisse neus? Neem een kijkje bij de geiten of geniet van een wandeling langs de Vecht. Na de training zin om samen met het team nog iets te ondernemen? Ga lekker kanovaren, ontdek alles over de geschiedenis van het fort of ontdek met een goedgevulde fietsmand vol lekkers al fietsend de geweldige omgeving!

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto, er is parkeergelegenheid op 5 minuten afstand van het terrein. Komt u met openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf station Utrecht met bus 6, 26 en 36 bij het fort komen.

Prijs
Vanaf € 175,- per dagdeel (kleine loods)
Vanaf € 225,- per dagdeel (grote loods)