Indrukwekkend uitzicht

Dak van Amsterdam training  Dak van Amsterdam training Dak van Amsterdam

Dak van Amsterdam
Absoluut een van de  mooiste vergaderlocaties van Amsterdam. De stad aan uw voeten! Voel de energie. Deze vergaderruimte maakt knopen hakken makkelijker en geeft elke training of workshop nét dat extra duwtje. Geniet van het adembenemende uitzicht over Rijksmuseum, Dam, de haven en het historische hart van Amsterdam. Maar wat maakt deze vergaderruimte nu echt onweerstaanbaar? Uw eigen dakterras voor het ‘koning van Amsterdam’-gevoel en Café Hoppe op een koprol afstand voor de naborrel!

Capaciteit
Carréopstelling: maximaal 16 personen

Voorzieningen
.
Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig: WiFi, beamer, laptop, flatscreen, Wii (ter ontspanning) en een old skool flip-over. Catering kan op maat worden ingevuld.

Aanrader
Zin om de training of vergadering op een gezellige manier af te sluiten? Ga samen met je team borrelen, dineren of BBQ-en op de grachten of in het gezellige centrum van Amsterdam. Vraag ons naar de leukste locaties!

Bereikbaarheid

Middenin het bruisende centrum van Amsterdam. 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal met o.a. tramlijn 1,2 en 5. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar door de nabij gelegen Wijdesteeg parking en parkeergarage Koningsplein.