Krachtig presenteren

Training krachtig presenteren Training krachtig presenteren Training krachtig presenteren

Ontspannen, authentiek en krachtig presenteren
Ooit weleens met knikkende knieën voor een groep gestaan? Tijdens het presenteren rood aangelopen? De helft van uw tekst vergeten? Of ging alles goed, maar had u aan het einde geen idee wat u allemaal hebt gezegd? Of twijfelde u eraan of de boodschap wel is aangekomen? Dit overkomt iedereen weleens. Maar het is gelukkig te voorkomen!

Een boodschap die blijft hangen
Tijdens de 3 uur durende workshop ‘krachtig presenteren’ krijgt u de tools, tips en trics om krachtig, authentiek en vol zelfvertrouwen te presenteren. Aan de hand van een praktisch presentatiemodel werkt u aan uw basishouding, contact maken, structuur, kracht en meer. Het resultaat? Een boodschap die bij uw publiek binnenkomt en nog belangrijker, die blijft hangen. De volgende pitch, verkooppresentatie, bedrijfspresentatie of speech gaat u vol vertrouwen tegemoet!

Verbinding en plezier!
(leren)Presenteren kan erg spannend zijn. Daarom staat een veilige sfeer tijdens deze workshop centraal. Sleutelwoorden zijn vertrouwen, aandacht, verbinding en plezier!

Prijs training ‘Krachtig presenteren’

€ 49,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 42,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 27,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!