Inspiratietraining

Inspiratietraining Training inspireren Inspiratietraining

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor het oplossen van een (bedrijfs)vraagstuk, een creatieve invulling van een promotie of het formuleren van de bedrijfsvisie? Heb je alle vertrouwen in het team, maar blijven vernieuwende ideeën toch achterwege? Of wil je gewoon een inspirerende sessie organiseren om de creativiteit te laten stromen?

Inspirerende sessies
Dat kan! Iedereen laat zich, bewust en onbewust, in zijn leven inspireren. Of het nou door een standwandeling is, een bandje op een zomers festival, een ritje in de achtbaan of een gesprek met een boeiend persoon. Even zijn we ons hier bewust van, maar al snel sijpelt alle inspiratie door naar ons onderbewuste. De machinekamer van het brein waar dag en nacht verwerkt, geassocieerd en gecreëerd wordt.

De kracht van het onderbewuste
Vaak zijn we bij problemen geneigd om met behulp van ons bewuste brein naar snelle oplossingen te zoeken. (‘Laten we even een uurtje samen brainstormen!’) We vergeten daarbij de tijd te nemen om ook ons onderbewuste in te schakelen. Terwijl juist daar de ingrediënten voor creativiteit verborgen zitten. Het onderbewuste heeft maar liefst 200.000 keer zoveel capaciteit als het bewustzijn. De vraag is: hoe haal je de waardevolle schatten naar boven?

Creativiteit stroomt…
Tijdens de inspiratietraining ga je met je team op (her)ontdekkingstocht naar je eigen inspiratiebron en leer je die van je teamgenoten kennen. Inspireer en laat inspireren!

Je leert beter gebruik te maken van het onderbewuste schatkamer van je brein en je ontdekt hoe je creativiteit kunt stimuleren. Zodat jullie op het einde van de training een bestaand (team)vraagstuk voor het eerst in een heel ander licht kunnen bekijken…

Na de inspiratietraining zul je positief verrast zijn: ogen twinkelen weer, creativiteit stroomt en het teamgevoel heeft een flinke boost gekregen!

Prijs training ‘Inspiratie’

€ 44,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 37,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 29,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 22,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!