Effectief communiceren

Effectief communiceren training Korte training communiceren Korte training

Soms ervaart u in een gesprek met een collega, leidinggevende of een klant even helemaal geen aansluiting. Het lijkt wel alsof jullie op een totaal andere golflengte zitten. U beseft dat u zo niet verder komt. Maar hoe kunt u toch de weerstand overwinnen en het wederzijdse begrip laten groeien om uiteindelijk uw gespreksdoel te behalen?

Oprechte aandacht voor de ander…
Dit is mogelijk door te focussen op de manier (het hoe) van communiceren en door de aandacht te verleggen naar uw gesprekspartner. Het gaat hierbij om oprechte aandacht voor de ander. Vraag uzelf eens af: Wilt u er moeite voor doen om de ander echt te begrijpen en bent u bereid om aan te sluiten bij de behoeften van uw gesprekspartner? Dan zult u merken dat het gesprek een stuk soepeler verloopt en u het gesprek succesvol kunt afronden.

Wat is uw stijl van communiceren?
Tijdens de training effectief communiceren gaat u met uw team op ontdekkingstocht naar uw stijl van communiceren en leert u die van uw teamgenoten kennen. Daarnaast krijgt u ook een spiegel voor en ontdekt u hoe anderen uw manier van communiceren ervaren. Soms confronterend, maar altijd erg waardevol! Vervolgens leert u hoe u effectief kunt inspelen op de communicatiestijl van een ander. Tussendoor volgen er nog prikkelende oefeningen op het gebied van waarnemen, non-verbale communicatie en contact maken.

Prijs training ‘Effectief communiceren’

€ 39,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 26,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 20,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!