Creatief innoveren

Training creatief innoveren Training creatief innoveren Training creatief innoveren

Tijdens de training creatief innoveren ontdekt u hoe u met het enorme creatieve vermogen van uw brein zelfs in de grootste innovatieve uitdaging een kans kunt zien! Na de training bekijkt u bestaande bedrijfsvraagstukken vanuit een heel ander perspectief…

Inspireren en laten inspireren
Allereerst begint de training met een beetje ‘losschudden’. De hersenen worden losgeschud en leeggemaakt zodat iedereen openstaat voor nieuwe ervaringen en ideeën. De basis voor creatief en innovatief denken! Hierna beginnen we met stap 1 van de training: inspireren en laten inspireren. Aan de hand van inspirerende succesverhalen van de grootmeesters ontdekken we samen wat de geheime ingrediënten van succesvolle innovatie zijn.

Iedereen Einstein!
Stap 2 gaat over de creatie. Na een paar korte creatieve breinoefeningen, gaan jullie zelf aan de slag met een bekend vraagstuk uit de branche. Vanaf nu is iedereen een Einstein! Want wat als u uw vraagstuk door de bril van een uitvinder bekijkt? In stap 3 komen we waar we willen zijn. Hoe maken we met behulp van onze creatieve hersenspinsels van een bedreiging een kans?

Na de training ‘creatief innoveren’ zult u positief verrast zijn: ogen twinkelen weer, creativiteit stroomt en bedreigingen worden gezien als nieuwe kansen!

Prijs training ‘Creatief innoveren’

€ 49,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 42,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 27,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!