Conflicthantering

Training conflicthantering Conflicthantering Training conflicthantering

Om een prettige werksfeer te realiseren is het belangrijk dat irritaties en ergernissen uitgesproken worden. Maar hoe doet u dit? Tijdens deze training leert u hoe u voorkomt dat een conflict ontaardt in een ruzie.

Zo wordt u conflictvaardiger…
Tijdens de training conflicthantering ontdekt u het effect van uw eigen ‘gekleurde bril’, krijgt u inzicht in het effect van uw gedachten op uw handelen en ontdekt u met behulp van RET hoe u uw gedachten effectief kunt (bij)sturen. Vervolgens ervaart u het effect van ‘accepteren zonder oordeel’ en gaat u in kleine groepjes aan de slag met een concrete conflictervaring. Welke conflictstijl hanteerde u, wat zijn de voordelen en valkuilen hiervan en welke stijl blijkt het meest effectief te zijn?

Positieve energie!
De training wordt afgesloten met een oefening vol positieve energie! Zodat iedereen de volgende dag niet alleen conflictvaardiger en zelfverzekerder, maar ook met meer dan goed gevoel op het werk verschijnt!

Prijs training ‘Conflicthantering’

€ 49,50 p.p I vanaf 10 personen
€ 42,50 p.p I vanaf 15 personen
€ 33,50 p.p I vanaf 25 personen
€ 27,50 p.p I vanaf 40 personen

De prijzen zijn gebaseerd op de inzet van 1 trainer. Er zijn ook trainingen voor groepen groter dan 40 personen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!