5 gouden tips voor een presentatie.

Helaas realiseert (nog) niet iedereen presentator zich dit, maar presenteren is toch echt tweerichtingsverkeer. Je kunt niet alleen zenden en dan maar hopen dat je boodschap ontvangen wordt. Wil je je boodschap echt binnen laten komen bij de publiek dan zul je daar moeite voor moeten doen. Contact zoeken (en maken!), aansluiten, wakker schudden, bij de les houden… Alles om  te informeren, inspireren of motiveren.

Ja ik wil…presenteren!
‘O, nee!’, hoor ik sommigen nu al zeggen. Alleen voor een publiek staan bezorgt mij al klotsende oksels, moet ik nu nog meer dan alleen mijn verhaal vertellen en me daarna zo snel mogelijk verstoppen? Ja! En geloof mij, als jij je publiek echt weet te grijpen, wil je niets liever dan de volgende keer weer presenteren en de volgende keer en de volgende keer…

De sleutel naar het WOW-gevoel
De sleutel naar dit WOW-gevoel is kennis van je publiek. De mensen die JIJ wilt BEREIKEN. En daar ga ik je bij helpen. Met hulp van een zeer ervaren vakgenoot die een geweldig filmpje op YouTube heeft gezet.

5 things every presenter needs to know about people.
Luister, kijk en doe er je voordeel mee. Wedden dat je aan de volgende presentatie nog meer plezier beleeft? Nog meer WOW-gevoel? Ga voor krachtig presenteren!